Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste szybkie danie, na obiad lub kolacje.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 83
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1681
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 700
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 83
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1681
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 700
Składniki
Makaron ugotowac al dente. Posiekac drobno cebule i czosnek. Limonke umyc, przekroic na polówki, z jednej wycisnac sok, druga pokroic na male kawalki. Cebule z czosnkiem dusic w oliwie, dodac smietane i creme fraiche, sok z cytryny i kapary. Tunczyka odcedzic, pokruszyc na drobne kawalki, dodac do sosu, podgrzac, doprawic przyprawami, na koniec dodac kawalki limonki. Podawac ze spaghetti.