Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Maliny strasznie szybko się psują, ale można temu zapobiec! Najpierw oglądamy dokładnie maliny - te już spleśniałe, albo tylko delikatnie dotknięte pleśnią - wyrzucamy. Płuczemy je w wodzie zmieszanej z octem. Dokładnie osuszamy. Pakujemy do pojemnika z wyłożonym ściereczką spodem i zamykamy, ale lekko uchylamy. Wkładamy do lodówki. Maliny można tak przechowywać do tygodnia. Fot. K. Kendall/flickr.com
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 163
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 259
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 163
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 259
Składniki