Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa pizza może mieć chrupki spód, jak w dobrej pizzerii. Jest na to kilka sposobów. Ciasta na pizzę się nie wałkuje. Najlepiej podrzucać, jak w pizzeriach, ale równie dobrze zadziała rozciąganie go palcami. Pizzę najlepiej robić na najniższej "półce" piekarnika. Najlepiej jeśli blaszka będzie gorąca. Pizzę można położyć na niej później, kiedy piekarnik się nagrzeje. Pizza ma chrupiący spód, jeśli pieczemy ją na specjalnym kamieniu do pizzy. To nawet nie taki drogi "wynalazek", ale warto sprawdzić wcześniej opinie o producencie - bywa, że byle jak przycięte kamienie pękają. Fot. rob_rob2001/Flickr.com
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 33
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 33
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Składniki