Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis rodem z Holandii. Danie jednogarnkowe!
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 8
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 212
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 8
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 212
Składniki
Przede wszystkim obieramy nasze ziemniaki. Wrzucamy je do garnka i gotujemy do miękkości. Odmrażamy nasz szpinak wrzucając go do garnka na palnik cały czas mieszając lub w mikrofali. Orzechy nerkowca trzeba pokroić w drobne kawałki. Ugotowane ziemniaki odcedzamy. Teraz wszystko możemy wrzucić do garnka, czyli szpinak(musi być ciepły i odcedzony z wody. Najlepiej go wrzucić na sitko), orzechy nerkowca, piniowe, serek, wlewamy mleko, solimy i pieprzymy. Na koniec wszystko trzeba porządnie wymieszać i już można podawać na talerz. Link do filmu z przygotowań znajdziecie pod spodem:-) Życzę smacznego!!! 3majcie się zdrowo! Pozdrowienia!