Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Steki z udźca wołowego"
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 54
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 984
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 106
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 142
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 54
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 984
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 106
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 142
Składniki
Mięso umyć, usunąć błony i nadmiar tłuszczu, podzielić na steki, osuszyć, natrzeć marynatą z musztardy, wina, octu, oliwy, rozmarynu i pieprzu, odstawić do lodówki na 12 godzin.
Zamarynowane steki ułożyć na ruszcie, grillować po kilka minut z każdej strony, smarując je podczas pieczenia marynatą, gorące owinąć folią aluminiową i utrzymywać w cieple 15 minut.
Podawać po amerykańsku z frytkami i keczupem. Solić na talerzu.Źródło: Twoje Imperium