Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Strogonow wołowy z fasolką"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Mięso umyj, osusz, pokrój w cienkie, podłużne paski, posyp mąką. Podsmaż w rondlu na oleju. Cebule obierz, posiekaj. Pieczarki oczyść, pokrój na kawałki. Razem z cebulą zeszklij na maśle. Przełóż do mięsa, wymieszaj.
Dodaj fasolkę szparagową, pokrojone w słupki ogórki konserwowe i pokrojone w paseczki papryki. Wlej bulion, uzupełnij wodą. Dodaj musztardę i przecier pomidorowy, posyp papryką, duś do miękkości. Przypraw (jeśli potrzeba, zagęść mąką).
Czas przygotowania 50 min. Ilość porcji 8. Cena za porcję 6,80 zł.
Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie