Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie przyrządzam od kilku lat Xawsze cieszy się ono powodzeniem i znika błyskawicznie.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
Przepraszam Kochani nie zdążyłam zrobić zdjęcia,bo wszystko zniknęło błyskawicznie. Następnym razem, dodam. Poledwiczke z indyka pokroić ma 1,5 cm kawałki. Nie rozbijać, wystarczy przez folię trochę je rozciągnąć,ale nie za bardzo. Indyk to delikatnie mięsko. Wszystkie kotleciki przyprawić solą, pieprzem,oregano i majerankiem. Na przyprawione mięso układać po 3 suszone śliwki na kazdym kotleciku , zawijać roladki. Następnie ma kazdy plaster szynki parmeńskiej układać roladkę i ponownie zawijać. Ns patelnię wlać 2 łyżki oliwy z oliwek i obsmażyć roladki z każdej strony, przez 3-4 minuty każdą stronę zmniejszyć ogień ,dodać 2 łyżki masła i 4 oliwy i dusić około 20-30 minut. W międzyczasie można dodać 1/2szklaki wody. Można przewracac roladki co parę minut . Świetnie smakuje z sirowką z ogórków świeżych i konserwowych Przepis podam później.