Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jego głowna zaletą jest to że sam się robi :) a do tego wybornie smakuje :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 112
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 112
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Wszytkie skladniki myjemy, obieramy, kroimy. Po kolei wrzucamy do garnka i dusimy. od czasu do czasu mieszamy. przprawiamy do smaku sól pieprz bazylia oregano papryka (lub mieszanka do potraw wloskiech) :) po ok 30 min przelewamy do blendera i miksujemy :) sosik gotowy :)) pasuje do spagetti, lasagne :) z mięskiem lub bez. jak nam za dużo wyjdzie to można przelać do słoiczków i zawekować w razie nagłych gości kolacja w 15 min gotowa :)