Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla miłośników makaronów
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Makaron ugotować,odcedzić.
Cebule i pieczarki pokroić w plasterki podsmażyć na oleju aż się zrumienią.W tym czasie do wrzątku wrzucić pomiidory na 3 min żeby odeszła od nich skórka Po zdjęciu skórki pomidory rozgnieść i dodać do cebulki i pieczarek na małym ogniu dusić około 10-15 minPrzyprawić do smaku ja zazwyczaj dodaje wegetę pieprz i papryką słodką Dodać koncentrat pomidorowy do uzyskania gęstości i końcowego smaku
Posiekać bazylię i dodać do sosu Wymieszać
Świderki mieszamy razem z sosem Gotowe!!! Po podaniu na talerz ser mozzarella pokroić w kostke lub w plasterki i posypać danie Życzę smacznego