Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone kostki ziemniaków z połówkami małych pieczarek oraz skwarkami boczku z cebulą i przyprawami.
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5297
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5297
Składniki
Obrane wymyte ziemniaki kroimy w kostkę, wymyte pieczarki kroimy na połówki i smażymy na gorącym oleju na rumiany kolor. Dodajemy pokrojony boczek i cebulę,cebulę kroimy w ćwierć plastry a boczek w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy na patelni, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku. Smażymy pod przykryciem do miękkości składników.
Podajemy na gorąco. Smacznego!!!