Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20982
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 968
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20982
Składniki
Przekrój wszystkie papryki na pół,usuń pestki,ułóż skórą do dołu na desce do krojenia.Zielone papryki pokrój w dużą kostkę,a czerwoną w trójkąty.
Parówki pokrój na cztery żęci, minikukurydze na dwie.
Mozzarellę pokrój w dużą kostkę.Pieczarki obierz ze skórki.Groszek ułóż na sitku i przelej gorącą wodą, żeby zrobił się elastyczny
Plastry ananasa pokrój na 4 części. Mandarynkę obierz i podziel na cząstki. Rzodkiewki przekrój na pół.Plasterki szynki pokrój na pół.
Nabij składniki na patyczki do szaszłyków.Szaszłyki możesz jeść od razu albo po upieczeni na grillu!