Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można też upiec w piekarniku ale najlepszy z grilla, zjedzony pod chmurką
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w dużą kostkę, cebulę pokroić na ósemki, paprykę na kwadraty, cukinię w półplastry, 2. mięso i cebulę przełożyć do pojemnika, posypać przyprawami i polać oliwą, wymieszać, odstawić do lodówki na 1-2 godz, 3. paprykę i cukinię przełożyć do pojemnika, posolić i skropić oliwą, wymieszać, odstawić do lodówki, 4. na patyczki nakładać na zmianę mięso i warzywa, (ja przygotowałam więcej warzyw i zrobiłam też szaszłyki warzywne), szaszłyki ułożyć na rozgrzanym ruszcie, piec ok 15-20 min, smacznego