Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szaszłyk z kopytek i dyni"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Składniki
Ugotowane ziemniaki przeciśnij przez praskę. Dodaj mąkę, jajka i szczyptę soli. Zagnieć ciasto i zrób kopytka. Ugotuj je w osolonym wrzątku, schłódź. Dynię obierz i pokrój w dużą kostkę. Ugotuj na półtwardo. Kopytka i dynię ponadziewaj na przemian na szpadki, oprósz solą, pieprzem i listkami tymianku. Usmaż na rozgrzanym oleju.Źródło: Na żywo