Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szaszłyki wątróbkowe"
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 194
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 173
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 194
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 173
Składniki
Wątróbki oczyść, pokrój na plastry. Boczek pokrój na plasterki. Cebule obierz, pokrój w krążki.
Na drewniane patyczki nadziewaj kolejno: wątróbka, boczek, cebula, wątróbka. Szaszłyki oprósz pieprzem i papryką.
Usmaż na oleju ze wszystkich stron. Przykryj, zostaw na małym ogniu ok. 2 min. Oprósz solą.
Czas przygotowania: 25 min. Ilość porcji: 4. Cena za porcję: 1,70 zł.
Przepis przysłała Urszula Świeca z Hrubieszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie