Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Szaszłyki ze szczupaka"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Filet z ryby oczyść, opłucz starannie pod bieżącą wodą, ułóż na desce. Pokrój w kostkę, skrop sokiem wyciśniętym ze sparzonej cytryny. Strąki papryki opłucz, osusz, przekrój na połówki. Usuń nasiona, miąższ pokrój na kawałki.
Umyty kabaczek lub patison pokrój w półplasterki, usuwając przy tym gniazda nasienne Patyki do szaszłyków namocz w wodzie. Kolejno nadziewaj na nie cząstki warzyw i kawałki ryby. Całość skrop oliwą, oprósz solą i pieprzem. Piecz około 30 min w temp. 180 st.
czas ok. 45 min; porcja – 230 kcal, cena 2,80 złŹródło: Świat kobiety