Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis Babci Stefci na smaczne sznycle wieprzowe.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć, wbić jajko, dodać olej i wymieszać dokładnie z mięsem, wsypać wszystkie przyprawy, dodać ostudzoną przyrumienioną na maśle cebulkę oraz pokrojoną w drobną kostkę paprykę. Dobrze wyrobić mięsną masę, formować na dłoni zgrabne sznycle, panierować w bułce tartej. Smażyć na oleju z obu stron na małym ogniu tak aby papryka zmiękła na złoty kolor. SMACZNEGO.