Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Szparagi grillowane"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 105
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14293
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 42
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 41
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 140
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 203
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 105
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14293
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 42
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 41
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 140
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 203
Składniki
Warzywa i grzyby umyć i oczyścić. Brokuła podzielić na różyczki, papryki pokroić w paski, pie- czarki i bakłażana w plasterki, szpa- ragi w kawałki.
Z 2 łyżek octu, i 4 oliwy oraz przypraw przygotować sos. Zalać nim warzywa, odstawić na 30 minut. Osączyć, układać warzywa na rozgrzanym grillu. Piec, obracając, szparagi 7 min, brokuła 10 minut, papryki i pieczarki 15 minut, bakłażana 20 minut.
Przełożyć do salaterki, ostudzić. Dodać pokrajanego w ćwiartki pomidora, zalać sosem, podawać.Źródło: Twoje Imperium