Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak wy, ale ja po prostu uwielbiam szparagi :) Nie dość, że świetnie smakują to jeszcze się od nich nie tyje :) Do tego posiadają całe mnóstwo prozdrowotnych właściwości. Możemy je jeść gotowane, grillowane, smażone, pieczone, w panierce, z sosem holenderskim, na pizzy i z makaronem.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Składniki
Porada : Jak przygotować szparagi do gotowania? Aby przygotować szparagi do gotowania należy je bardzo dokładnie umyć ( w główkach szparagów często znajduje się całe mnóstwo piasku ) i złamać dokładnie w tym miejscu, w którym one same będą chciały się złamać. Aby to zrobić chwyć szparaga z dwóch stron i mocno wygnij. Przygotowanie: 1. Ziemniaki gotujemy w mundurkach z dodatekim soli 2. Jajko smażymy na maśle 3. Szparagi gotujemy (3 min) we wrzącej wodzie. 4. i... gotowe :) Maksymalnie szybki przepis. Mam nadzieję, że równie maksymalnie smacznie będzie Wam smakował :)