Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szparagi z łososiem"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 57
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 57
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Składniki
Białe szparagi umyj, obierz i gotuj w osolonej wodzie ok. 8 minut. Odetnij końce. Z zielonych szparagów zetnij dolną część skórki. Gotuj ok. 5 minut.
Z musztardy, octu i oleju rzepakowego zrób sos, dopraw. Polej nim szparagi. Dodaj łososia, udekoruj natką i plastrami cytryny. A RADA: Zamiast łososia możesz dodać pleśniowy ser.Źródło: Olivia