Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szpinakowa lasania"
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Porcje 6 80 min Cena 1,80 zł Kalorie 360 kcal
Ugotuj lasanie na półtwardo. Na maśle uduś szpinak, wymieszaj z serkiem i przypraw. Dno i boki keksówki posmaruj margaryną, ułóż płat lasani, szpinak, wbij 2 jajka.
I tak kolejno. Na koniec ułóż plastry sera, pomidory, oprósz oregano. Zapiekaj 40 min w temp. 200°C.
Przepis przysłała Izabela Boguś z Brzostówka.</strong>Źródło: Takie jest życie