Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szpinakowe roladki"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
Szpinak udusić na tłuszczu. Osączyć. Dodać żółtka i wymieszać. Białka ubić, dodać do szpinaku. Wylać na blaszkę, upiec.
Jaja i marchewkę ugotować, pokroić. Ogórek i pieczarki pokroić. Masło utrzeć, dodając topiony ser i pozostałe .
Na wierzchu upieczonego szpinaku rozłożyć farsz. Zwinąć w rulon, przełożyć na deseczkę, przykryć. Schłodzić.
Czas: około godziny.Źródło: Dobry Tydzień