Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Włączamy wodę na makaron, w trakcie gotowania makaronu ; rozpuszczamy masło i podgrzewamy z 6 ząbkami cząsnku, wrzucamy szpinak ,sól, pieprz gdy osiadzie ( zblanszuje sie ) ok. 2 min. wrzucamy rozdrobnionego łososia i po chwili zalewamy śmietaną. Odcedzony makaron wrzucamy do szpinaku i mieszamy. I gotowe. Moze dodać zielenine lub oliwki lub pomidorki koktajlowe, ale to juz według uznania. SMACZNEGO