Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szybka przekąska z awokado"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 970
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 970
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Składniki
Awokado umyć, przekroić na pół. Usunąć pestkę, łyżeczką wybrać miąższ. Jak najszybciej zalać sokiem z cytryny, by nie ściemniał.
Papryczkę chili umyć, posiekać razem z nasionkami. Miąższ awokado rozgnieść widelcem, dodać łyżkę posiekanej natki pietruszki i posiekaną papryczkę, wszystko wymieszać. Pomidora pokroić w plastry.
Krakersy ułożyć na półmisku, na nich plastry pomidora i pastę awokado. Udekorować pozostałą natką i cząstkami cytryny.
ok. 15 minut.Źródło: Twoje Imperium