Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ciągu 20 minut powstanie danie, które zachwyci niespodziewanych gości.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 22
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 53
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 46
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 901
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 199
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 22
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 53
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 46
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 901
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 199
Składniki
1. Fileta z kurczaka kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przypraw soli oraz przyprawy do Gyrosa. 2. Paprykę i ogórki kroimy w kostkę.
3. Kukurydzę odlewamy z zalewy i łączymy z warzywami.
4. Mięso, kukurydzę, paprykę, ogórki, mieszamy razem.
5. Robimy sos z majonezu oraz ketchupu, polewamy potrawę. 6. Danie gotowe. 7. Smacznego.