Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie danie, troszke inne niz tradycyjne roladki, wysmienite dla tych co sa znudzeni tradycyjnymi roladkami
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Składniki
liscie kapusty sparzyc, wystudzic, odciac nerw, nalozyc plaster mielonki na kazdy, drobno pokrojone pieczarki podsmazyc z cebula, dodac suszony i starty razowy chleb razowy, wymieszac doprawic do smaku, nadzienie rozlozyc na mielonke, zwinac liscie w rulonik, ulozyc w zaroodpornym naczyniu, wstawic do piekarnika do podpieczenia
przygotowac sos: smietane rozmacic z woda i konc pomidorowym, dodac lyzke maki, sos przyprawic sola i pieprzem, oblac nim roladki i jeszcze na kilka minut wstawic do piekarnika