Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso bardzo dobre nadaje się nalepiej do obiadu.
Garnek,Piekarnik
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 513
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14182
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 218
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 513
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 14182
Składniki
Mięso gotujemy w osolonej wodzie około 60 minut.Ugotowane mięso studzimy nastenienie robimy z oleju badz oliwy marynatę dodając do tej marynaty przyprawę Zioła Ojca Mateusza Pieprz i wegetę.Nacieramy ta marynatą mięso i wstawiamy do piekarnika na około 30 minut w temperaturze oko 150- 180C.I gotowe.Smacznego