Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dzisiaj u mnie tagliatelle na kolację ;-) mega ekspresowe danie ;-)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
tagliatelle gotujemy al dente
na rozgrzanà patelnię wrzucamy czosnek,pesto,pomidorki koktajlowe,wszystko doprawiamy,dodajemy sok z cytryny,mieszamy I wrzucamy starty parmezan
odcedzamy tagliatelle i wrzucamy na patelnię,wszystko delikatnie mieszamy ok 2 min
przekładamy na talerz,dodajemy świeżà rucolę i możemy skropić oliwà z oliwek i posypać jeszcze odrobinà parmezanu I gotowe ;-) Smacznego ;-)