Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio w modzie na blogach kulinarnych. Też chciałam się przekonać czy warte grzechu. WARTE :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1092
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1092
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Podsmażyć cebulę, cukinię pokroić w plastry i podgotować na parze ok 10min. W między czasie nastawić śmietanę, i zagotować z pokrojonym łososiem. Dodać cebulę i cukinię. Do całości dodać sól, pieprz..sos sojowy. Odstawić na 5 min, aby śmietana przejęła aromat skladników.
Makaron gotować wg przepisu. Po ugotowaniu wymieszać z sosem, posypać koprem.