Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tagliatelle z wędzonym łososiem"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Składniki
Tagliatelle wsyp do osolonego wrzątku i ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Na patelni rozgrzej oliwę. Dodaj posiekaną cebulę z czosnkiem i drobno poszatkowaną papryczkę. Po chwili dorzuć porwane plastry łososia, dopraw pieprzem i smaż 2-3 minuty.
Ugotowany makaron odlej, nałóż na talerze. Umieść na nim gorące z patelni. Całość posyp kaparami, startym parmezanem i liśćmi rukoli.
<strong>Przepis nadesłał: Piotr Witkowski</strong>Źródło: Kurier TV