Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tarta brzoskwiniowa"
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2411
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6354
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2012
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2411
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6354
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2012
Składniki
Ciasto: białka ubij na sztywno, potem jeszcze ubij z cukrem. Dodaj żółtka, mąkę, proszek. Wlej do formy. Piecz 25 min w temp. 180°C. Ostudź.
Kremówkę ubij na sztywno z cukrem, dodaj serek oraz wiórki kokosowe. Na zimne ciasto rozłóż krem. Pokrój brzoskwinie, ułóż dekoracyjnie na wierzchu. Posyp miętą, schłodź.
Smakowita, puszysta, wprost rozpływa się w ustach.
Porcje 8 Przygot. 70 min Cena 1,70 zł Kalorie 390 kcalŹródło: Takie jest życie