Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta cebulowa z pieczarkami"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Obraną cebulę pokrój w kostkę, a pory i pieczarki w talarki. Podsmaż na odrobinie oleju. Oprósz je solą oraz pieprzem.
Naczy nie na tartę wylep ciastem, po czym podpiecz je przez chwilę w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
Następnie wyłóż na nie przygotowany farsz warzywno-grzybowy i polej go sosem ze śmietany wymieszanej z przyprawami, serem żółtym oraz jajkami.
Gotową tartę wstaw do piekarnika i piecz 20 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Magdalena Bednarek</strong>Źródło: Kurier TV