Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tarta jabłkowa na cieście cynamonowym Idealna do kawy"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 128
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1735
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 128
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1735
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Sycik z Konina</strong>
Masło, mąkę, proszek do pieczenia, cukier, żółtka, śmietanę, oliwę i cyna mon zagnieć. Ciastem wyłóż dno i boki formy, ponakłuwaj. Budyń ugotuj na mleku. Gorący wylej na ciasto. Jabłka umyj, wydrąż gniazda nasienne, pokrój na plasterki. Ułóż dekoracyjnie na ciepłym budyniu. Piecz 30 minut w temp. 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie