Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tarta rybna z bobem"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 112
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 112
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
na ciasto wymieszaj i porządnie zagnieć. Owiń w folię spożywczą, po czym włóż na pół godziny do lodówki.
Schłodzone rozwałkuj i wylep nim dno oraz boki formy na tartę. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz około 10 minut.
Pokrój rybę i pomidory, bób ugotuj na półmiękko. Jajka połącz ze śmietaną, serem, solą i pieprzem.
Na cieście rozłóż przygotowane , zalej je sosem i ponownie zapiecz.
Czas przygotowania: 50 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 280. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax