Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, ekspresowy w przygotowaniu "przegląd lodówki" :-)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 694
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 677
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1574
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 694
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 677
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1574
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Składniki
Kalafior ugotować al dente, cebulę i kiełbase pokroić i przesmażyć. Ciasto przełożyć na blache wyłożoną papierem do pieczenia, posmarować ketchupem i posypać oregano. Następnie wyłożyć cebulę i kiełbasę, rozdrobniony na małe różyczki kalafior.
Sos: Jajka utrzeć blenderem z mlekiem i przyprawami, wsypac starty na dużych oczkach ser, wymieszać. Sos wylać na kalafior. Piec w temp. 200 stopni ok. 30-40 min. Smacznego :-)