Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z rabarbarem"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Masło posiekaj z mąką. Dodaj cukier, jajko, sól i śmietanę. Szyb ko zagnieć, zawiń w folię, schłodź. Rabarbar opłucz, pokrój. Ugotuj, aż zmięknie, w wodzie z cukrem.
Ciastem wyłóż formę, nakłuj, upiecz w 200oC. Ułóż rabarbar. Podpiecz przez kilka minut, następnie ostudź, polej rozpuszczoną galaretką.Źródło: Świat kobiety