Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z truskawkami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 31
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 31
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Składniki
Mąkę, jajko, masło i cukier puder zagniatamy i wstawiamy do lodówki. Po kwadransie wykładamy ciastem foremkę i wkładamy do rozgrzanego piekarnika (do 180 st.) na 25-30 minut. Mascarpone, śmietanę i cukier puder ubijamy i wykładamy na ostudzone ciasto. Nakładamy truskawki i polewamy galaretką. Smacznego!
Zamiast serka mascarpone możemy użyć śmietankowego budyniu.Źródło: Świat Seriali