Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna
Odsłon: 14876
Polecam.
Odsłon: 468
Szybka i smaczna
Odsłon: 14876
Polecam.
Odsłon: 468
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto. Zrobić kulę, zawinąć w folię i umieścić w lodówce na ok 20 min. Rybę wymieszać z twarogiem z dodatkiem soli i pieprzu młotkowanego z kolendrą. Pora pokroić w plasterki i to samo zrobić z pomidorem. Ciasto rozwałkować w kształcie koła na papierze do pieczenia. Na cisto wyłożyć centralnie farsz, ale tak żeby pozostał margines. Następnie poukładać pora i pomidora. Posypać solą i pieprzem młotkowanym z kolendrą. Zawinąć brzegi i włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 45 min. Smacznego.