Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tarta ze szpinakiem"
Szybka i smaczna
Odsłon: 14858
Polecam.
Odsłon: 436
Szybka i smaczna
Odsłon: 14858
Polecam.
Odsłon: 436
Składniki
Boczek okrój i podsmaż na oleju. Dodaj rozmrożony szpinak, podsmaż, odstaw, aby wystygł. Do zimnego wbij jajka.
Wymieszaj i przypraw solą, pieprzem, czosnkiem, chili. Ciastem wylep dwa naczynia do tart. Nałóż farsz. Wierzch posyp startym serem. Piecz 25-30 min w temp. 180°C.
Katarzyna Olejnik z Bydgoszczy
Porcje 8 50 min Cena 1,60 zł Kalorie 380 kcalŹródło: Takie jest życie