Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tartinki z surowymi pieczarkami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 241
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5399
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 241
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5399
Składniki
Przepis przysłała Elżbieta Filipowicz z Otrębusów
Kapelusze pieczarek obierz, dokładnie oczyść. Pokrój na plasterki, obficie posyp solą, skrop sokiem z cytryny. Odstaw na kilka godzin w chłodne miejsce.
Bułkę pokrój na kromki, posmaruj masłem. Por oczyść, pokrój w krążki. Pieczarki osącz. Ułóż na pieczywie, przykryj porami.
<strong>Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 8, cena za porcję 0,60 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie