Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tatar wołowy z oliwkami"
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 75
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 350
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 75
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 350
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Składniki
Wołowinę zmiel. Cebulę obierz, pokrój w kostkę. Ogórek, cebulki konserwowe i oliwki pokrój na kawałeczki.
Mięso, żółtko, niewielką ilość oliwy i warzywa dobrze wyrób. Przypraw. Tatara wstaw na godzinę do lodówki.
Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 3, cena za porcję 3,40 złŹródło: Chwila dla Ciebie