Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tatar z polędwicy wołowej z żółtym oczkiem"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
Polędwicę wołową posiekaj lub zmiel dwukrotnie w maszynce. Oprósz solą i pieprzem, skrop maggi, polej oliwą, dodaj musztardę, wyrób. Z masy uformuj 6 okrągłych porcji.
Tatary ułóż na talerzu, w każdym zrób wgłębienie, umieść żółtko. Cebule obierz, pokrój w drobną kostkę. Korniszony posiekaj. Ułóż wokół tatara (chociaż ja podaję korniszony w osobnej miseczce).
Czas przygotowania 20 min, ilość porcji 6, cena za porcję 6,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie