Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tatar z pstrąga z mini ratatouille"
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 121
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 13085
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 88
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 51
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 121
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 13085
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 88
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 51
Składniki
Porcja na 4 osoby. Czas przygotowania: 1 godz.
Warzywa pokrój w kostkę o wielkości ok. 3 x 3 mm i podsmaż je na rozgrzanej oliwie, dorzucaj kolejno, zaczynając od najtwardszego. Tak przygotowane ratatouille dopraw ziołami prowansalskimi i resztą przypraw.
Filety z ryby pokrój ostrym nożem w drobną kostkę, dopraw sokiem z limonki, posiekanymi listkami bazylii, oliwą oraz solą i pieprzem. Tatar włóż do foremki, która nada mu kształt (może być okrągła), następnie delikatnie przełóż zawartość na talerz. Udekoruj warzywnym mini ratatouille i kawiorem.Źródło: Twój Styl