Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Temaki z łososiem i awokado"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 24
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 24
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Ryż dokładnie umyj pod bieżącą wodą i odsącz. Następnie wrzuć go do wrzątku i gotuj pod przykryciem 7 minut na bardzo małym ogniu. Odstaw i poczekaj jeszcze 10 minut, aż „dojdzie” pod pokrywką.
Następnie wmieszaj go z sosem przygotowanym z octu, cukru i soli. Algi pokrój w paski. Na każdym kawałku połóż listek sałaty i trochę ryżu. Dodaj kawałek pokrojonego ogórka, awokado i posmarowany wasabi kawałek ryby.
Całość zwiń w rożek. Podawaj z sosem sojowym i marynowanym imbirem.Źródło: Na żywo