Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort naleśnikowy"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 575
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 123
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 130
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22689
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 575
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 123
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 130
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 99
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22689
Składniki
Wymieszaj jajka, 1 łyżkę oleju, mąkę, mleko i sól. Usmaż cienkie naleśniki.
Ser zetrzyj na tarce. Przecier podgrzej i przypraw. W naczyniu żaroodpornym ułóż jeden naleśnik. Posmaruj go sosem. Posyp serem i posiekaną bazylią. Nałóż następny naleśnik, posmaruj sosem, posyp serem i bazylią. Postępuj tak do wyczerpania składników. Wstaw do piekarnika na 5-10 minut.Źródło: Takie jest życie