Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Składniki
Makaron ugotować ostudzić.
Pieczarki przesmażyć odlać tłuszcz.
Cebulkę pokroić w piórka.
Czosnek przecisnąć przez praskę Lub Zetrzeć na tarce .
2 łyżki majonezy pieprz sól do smaku . Wszystko Gotowe Życzę Smacznego