Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tortille z Meksyku"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27481
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 168
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 193
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1219
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27481
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 168
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 193
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1219
Składniki
Cebulę posiekaj i zeszklij na oleju. Dodaj mięso i delikatnie podsmaż.
Następnie dorzuć kukurydzę, fasolę oraz paprykę pokrojoną w kostkę i koncentrat wymieszany z połową szklanki wody.
Całość dopraw do smaku przyprawami i chwilkę podduś.
Nałóż przygotowany farsz na placki tortilli, zwiń je w rulony i zapiecz w gorącym piekarniku.
Joanna Machynia z GorlicŹródło: Super TV