Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak proste a jednocześnie smaczne danie.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Przygotować sos. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę, natkę poszatkować. Całość przełożyć do garnka i podsmażyć na maśle. Kiedy cebula zmięknie dodać pomidory z puszki. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym. wszystko gotować ok 10 minut i dodać kukurydzę. Gotować kolejne 5 minut. W międzyczasie przygotować tortille. Na każdą tortille ułożyć 2 plasterki sera i 2 plasterki szynki. Zwinąć w ciasny rulon, przekroić na pół. Na dno naczynia wlać łyżkę sosu i układać ciasno tortille.
Całość polać sosem. Piec ok 15 - 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Wyjąć posypać serem i wstawić na kolejne 5-10 minut. Smacznego.