Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tradycyjne kotlety warmińskie"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Schab płuczę, kroję w plastry o grubości ok. 1 cm i rozbijam tłuczkiem. Przyprawiam solą i pieprzem.
Jajka gotuję na twardo, obieram i drobno siekam. Szynkę kroję w kosteczkę. Ser ścieram na tarce o średnich oczkach. Koperek drobno siekam. Wszystkie farszu łączę i doprawiam do smaku.
Plastry schabu układam na desce, nakładam na nie farsz, zwijam każdy w roladkę. Następnie panieruję je w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. Smażę na rumiano na oleju na rozgrzanej patelni.Źródło: Kobieta i życie