Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 100
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1798
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 100
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1798
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć i dokładnie odcisnąć, zaś czosnek bardzo drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, doprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Na dłoni formować owalne mielone, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.