Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Trójkąciki z szynką i pomidorami"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1749
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1749
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
Pomidory umyj, pokrój w plasterki. Szynkę potnij w cienkie paseczki. Cebulkę obierz i posiekaj. Śmietanę wymieszaj z cebulką oraz jajkami. Dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę. Sos przypraw do smaku solą oraz pieprzem.
Tortille ułóż na dużej blasze. Posmaruj przygotowanym sosem. Obłóż pomidorami i szynką. Żółty ser grubo zetrzyj. Posyp nim placki.
Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200°C. Piecz 10 minut, aż ser ładnie się stopi. Przed podaniem posyp posiekaną natką.Źródło: Naj